Jaxx American Restaurant

Spuneam într-o postare anterioară cum că sunt din ce în ce mai multe restaurante în Cluj în care să poţi mânca un burger gătit după reţete americane tradiţionale. Unul dintre acestea fiind “Jaxx American Restaurant”, care reuşeşte să creeze o atmosferă memorabilă, combinând muzica rock şi elemente de decor inedite cu mâncare pe măsura aşteptariilor.

Jaxx este genul de local în care poţi merge dimineaţa să serveşti micul dejun lângă o cafea, la prânz să închei o afacere iar la sfârşitul zilei, să revii pentru a-ţi cere prietena în căsătorie. Un lucru de care am fost plăcut suprins.

În general, muzica este la un volum rezonabil iar lumea aici nu vine să bea şi să urle. Vin să mânânce şi să tacă, că doar e nepoliticos să vorbeşti cu gura plină.

în ceea ce priveşte meniul, acesta este substanţial, oferindu-ţi o varietate considerabilă de produse. De la aperitive precum bruschete sau nachos la mâncăruri mai consistente precum preparate de pui sau burgeri de vită. Posibilitatea de a pleca flămând de aici e minimă.

Bineînteles, dacă preferi ca mâncarea ta să se fi hrănit cu ajutorul fotosintezei, ai salate, inclusiv burgeri din care să alegi şi nu numai.

Pentru că lângă orice mâncare bună e nevoie de o băutură pe măsură, vei constata că barmanii restaurantului Jaxx iţi vor fi de mare ajutor. Pe lângă băuturile clasice, ai posibilitatea de a comanda băuturi create chiar de către aceştia, alungând monotonia de a bea acelaşi băuturi.

Aşa că, fie că ţi-e foame, fie că vrei să bei ceva, “Jaxx American Restaurant” este un loc pe care merită să-l incerci.

video de prezentare

cum ajung?

Comment with Facebook

comments

Related posts

Leave a Comment